tako je.. no kad već razgovaramo o forumu.... nije mi jasno, šta nije u redu ? imam osjećaj da forum stoji ? mrtav? nitko ne piše, sva pitanja u vezi guma se postavljaju na forum.hr.... jel ljudi ne znaju za ovaj forum ? dolazi zima.... zimske gume... ljudi svuda pišu o problemima sa gumama, o dvojbi koju gumu kupit... ali ovdje ne... hoče li se nešto pokrenut.... ja temu koju otvorim, tema mjesec dana stoji baz ičijeg komentara.... hvala..
Ma look, Goodyear9.U potpunosti razumijem i podrzavam sve tvoje navode.
Medjutim, korisnicima koji nemaju iskustva s vlastitim forumima ili koji nisu iz web-branše poprilicno jednostavno djeluje priča sa "forumom" i zivotom bilo kojega pa tako i ovoga foruma.
Ali druga strana medalje je ipak malo drugacija: svaki forum trazi logistiku i svaki forum trazi dodatni sadrzaj uz ono sto se "forumom " naziva.
Jer nazalost gorka je cinjenica da na sve forume posjetitelji dolaze u omjeru 80% da bi informaciju pronasli a 20% da bi je drugima nesebicno ponudili.
Pokusao sam ti odgovoriti vec u postu i to onoliko koliko smijem i koliko mi je dopusteno.
Trenutno,sadasnji vlasnik ove internet domene / a samim time i foruma/ odlucio je izgraditi portal koji ce svoj sadrzaj djelomicno temeljiti na svemu onome sto se tice njegovih brandova Goodyear,Fulda;Debica; Sava i Dunlop.
Buduci da je "building" Portala ipak zahtjevan posao koji trazi pripremu, programsku i designersku osnovu,osobe za odrzavanje i jos dosta toga -takav zahvat nije bas izvodljiv dinamikom "pucketanja prstima".
Bit ce tu zanimljivih opcih informacija, tehnickih savjeta o gumama, sigurnosti , ekologiji itd.
Dali ce forum u ovakvom obliku zadrzati svoje mjesto u sklopu Portala jos nije odluceno ali po svoj prilici bit ce neko vrijeme neaktivan zbog cisto tehnickih razloga : a to je povezivanje dviju razlicitih baza podataka / forumove i buduce portalove/.
No zato ce i sam Portal nuditi dosta mogucnosti uz koje ce registrirani clanovi moci sudjelovati u kreiranju njegova sadrzaja.
Lijep pozdrav !