Black Rain
September 05, 2010, 03:07:47 AM *
Welcome to Auto Gume Forum, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Mladi ste i željni izazova; kompjuter Vam je život; volite brzinu, automobile?
Htjeli bi možda u budućnosti povremeno moderirati forumom.
Javite nam se na info(at)autogume.com

Molimo Vas da se prije postanja videa na foruma upoznate sa -mogućnostima i postupkom.

Pages: [1]   Go Down
Print
Author Topic: Pitanje u vezi foruma ?  (Read 1775 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Goodyear9
Newbie
*

« on: August 25, 2009, 01:23:37 PM »

Dobar dan! Novi sam član foruma, prošao sam malo po svim podrućjima ovog foruma, ostavio pokoji komentar, no nekako, malo je tu tema? Zanima me koliko ima prijavljenih gostiju? Koliko dugo djeluje ovaj forum, jeli novo otvoren ili ? Tko je moderator ovog foruma ? Eto to bi bilo to, znaći zamolio bih nekog da mi odg. na pitanja, da se malo upoznam s forumom. Hvala!
Admin
Administrator
Newbie

« Reply #1 on: August 29, 2009, 06:58:15 AM »

Dobar dan! Novi sam član foruma, prošao sam malo po svim podrućjima ovog foruma, ostavio pokoji komentar, no nekako, malo je tu tema? Zanima me koliko ima prijavljenih gostiju? Koliko dugo djeluje ovaj forum, jeli novo otvoren ili ? Tko je moderator ovog foruma ? Eto to bi bilo to, znaći zamolio bih nekog da mi odg. na pitanja, da se malo upoznam s forumom. Hvala!

Dobar dan i tebi GoodYear9 .Forum je cybersapceu jedno godinu dana.Iz nekih razloga se naravno nemoze reci da je bas previse naoruan temama no i to ce uskoro promjeniti nabolje.
Od kraja prosle godine vlasnik Foruma je The Goodyear Tire & Rubber Company .
Trenutno je u izgradnji Portal , cije virtualno krstenje se ocekuje pocetkom prosinca ove godine, i koji ce se baviti tematikom autoguma  5 pripadajucih GoodYearovih brandova kao i sirom tematikom vezanom za automobile.
Dio toga Portala bit ce i novi Forum na ovom mjestu.
Pozdrav, dobro dosao i veselimo se susretu i u buducnosti.

Goodyear9
Newbie
*

« Reply #2 on: August 29, 2009, 06:06:02 PM »

Vlasnik foruma Goodyear? Too care.......
Admin
Administrator
Newbie

« Reply #3 on: August 31, 2009, 09:23:53 PM »

Vlasnik foruma Goodyear? Too care.......

Kada su osjecaji u pitanju i najveci junaci u sekundi pokleknu  Embarrassed
Da se i meni nebi dogodila ta zla kob ovaj "re" bi trebao znaciti odusevljenje, nevjericu, skepticizam ..ili nesto sasvim deseto .. Wink

Goodyear9
Newbie
*

« Reply #4 on: September 01, 2009, 10:12:55 AM »

Ma inaće, nekak preferiram goodyear..... Naravno da ima i drugih kvalitetnih guma i ne podcijenjujem nikoga..... Smiley
Admin
Administrator
Newbie

« Reply #5 on: September 01, 2009, 11:53:06 AM »

Hmm mislim Roll Eyes, gume su kao i zene..Svaka ima svoju vrijednost koja ovisi o cinjenici  "za sto?" ti trebaju Smiley)
No u ovom "threadu" ipak ne razgovaramo niti o gumamama..niti o zenama ..vec o Forumu.

Goodyear9
Newbie
*

« Reply #6 on: September 20, 2009, 07:47:25 PM »

tako je.. no kad već razgovaramo o forumu.... nije mi jasno, šta nije u redu ? imam osjećaj da forum stoji ? mrtav? nitko ne piše, sva pitanja u vezi guma se postavljaju na forum.hr.... jel ljudi ne znaju za ovaj forum ? dolazi zima.... zimske gume... ljudi svuda pišu o problemima sa gumama, o dvojbi koju gumu kupit... ali ovdje ne... hoče li se nešto pokrenut.... ja temu koju otvorim, tema mjesec dana stoji baz ičijeg komentara.... hvala..
Admin
Administrator
Newbie

« Reply #7 on: September 24, 2009, 08:10:43 PM »

tako je.. no kad već razgovaramo o forumu.... nije mi jasno, šta nije u redu ? imam osjećaj da forum stoji ? mrtav? nitko ne piše, sva pitanja u vezi guma se postavljaju na forum.hr.... jel ljudi ne znaju za ovaj forum ? dolazi zima.... zimske gume... ljudi svuda pišu o problemima sa gumama, o dvojbi koju gumu kupit... ali ovdje ne... hoče li se nešto pokrenut.... ja temu koju otvorim, tema mjesec dana stoji baz ičijeg komentara.... hvala..

Ma look, Goodyear9.U potpunosti razumijem i podrzavam sve tvoje navode.
Medjutim, korisnicima koji nemaju iskustva  s vlastitim forumima ili koji nisu iz web-branše poprilicno jednostavno djeluje priča sa "forumom" i zivotom bilo kojega pa tako i ovoga foruma.
Ali druga strana medalje je ipak malo  drugacija: svaki forum trazi logistiku i svaki forum trazi dodatni sadrzaj uz ono sto se  "forumom " naziva.
Jer nazalost gorka je cinjenica da na sve forume posjetitelji dolaze u omjeru 80% da bi informaciju pronasli a 20% da bi je drugima nesebicno ponudili.
Pokusao sam ti odgovoriti vec u postu i to onoliko koliko smijem i koliko mi je dopusteno.
Trenutno,sadasnji vlasnik ove internet domene / a samim time i foruma/ odlucio je izgraditi portal koji ce svoj sadrzaj djelomicno temeljiti na svemu onome sto se tice njegovih brandova Goodyear,Fulda;Debica; Sava i Dunlop.
Buduci da je "building" Portala ipak zahtjevan posao koji trazi pripremu, programsku i designersku osnovu,osobe za  odrzavanje i jos dosta toga -takav  zahvat nije bas izvodljiv dinamikom "pucketanja prstima".
Bit ce tu zanimljivih opcih informacija, tehnickih savjeta o gumama, sigurnosti , ekologiji itd.
Dali ce forum u ovakvom obliku zadrzati svoje mjesto u sklopu Portala jos nije odluceno ali po svoj prilici bit ce  neko vrijeme neaktivan zbog cisto tehnickih razloga : a to je povezivanje dviju razlicitih baza podataka / forumove  i buduce portalove/.
No zato ce i sam Portal nuditi dosta mogucnosti uz koje ce registrirani clanovi moci sudjelovati u kreiranju njegova sadrzaja.

Lijep pozdrav !
« Last Edit: September 24, 2009, 08:13:12 PM by Admin » Logged

Goodyear9
Newbie
*

« Reply #8 on: September 26, 2009, 11:42:12 AM »

Hvala na tako opširnom odgovoru, od sad strpljivo čekam......
squeeld09
Newbie
*

« Reply #9 on: December 27, 2009, 09:52:57 AM »

Pozdrav Evo da ne otvaram novi topic, pitat cu ovdje... Da li netko zna jel jos uvijek postoji onaj boksacki klub sa dvoranom u vojarni na Crnomercu?

Hvala
Markoa
Newbie
*

« Reply #10 on: January 10, 2010, 12:10:55 PM »

Test. Molim vas da ne zamjerite jednom običnom amateru  Smiley

Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to:  

Page created in 0.1 seconds with 21 queries.