Black Rain
September 09, 2010, 07:57:34 AM *
Welcome to Auto Gume Forum, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Mladi ste i željni izazova; kompjuter Vam je život; volite brzinu, automobile?
Htjeli bi možda u budućnosti povremeno moderirati forumom.
Javite nam se na info(at)autogume.com

Molimo Vas da se prije postanja videa na foruma upoznate sa -mogućnostima i postupkom.

Pages: [1]   Go Down
Print
Author Topic: Michelin Energy Saver - cetvrta generacija  (Read 4039 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
onspeed
Global Moderator
Newbie

« on: March 21, 2008, 01:12:02 PM »

Od 1992 godine, otkad je Michelin prisutan za zelenim Energy gumama, promovirana je i Energy Saver. Svoju stedljivost ta guma moze zahvaliti smanjenoj tezini koja ima za rezultat smanjen otpor kotrljanja reda veličine od cak 20 posto.
Zahvaljujuci tome potrosnja goriva se smanjuje za cca 0,2 lit / 100 a za 4 % je smanjena emisija CO2.
Svoje zelene kilometre,kao i moguce ustede  koristeci ovu gumu mozete  pokusati  "izracunati" na

www.michelin-green-meter.com

* michelin_energy_saver.jpg (82.03 KB, 470x800 - viewed 557 times.)
« Last Edit: March 21, 2008, 01:21:33 PM by onspeed » Logged
Goodyear9
Newbie
*

« Reply #1 on: August 25, 2009, 12:03:14 PM »

Osobno ne volim bilo koje gume energy saver, (michelin, firestone...) nekako, imam osjećaj da te gume stvarno doprinose štednji goriva i očuvanju okolišta, ali opet to ostavlja svoje posljedice u performansama. Rezultati testa su pokazali da navedena guma jako loše podnosi mokru podlogu i aquapiling.
Zimgo
Newbie
*

« Reply #2 on: October 26, 2009, 06:37:18 PM »

Smiley,ja u radnji imam te gume,ovo ljeto sam dao velikuu akciju npr.195/65r15 91H cijena joj je bila =520,00kn(sa PDV-om),+besplatna ugradnja(monta.i demon,balansiranje i postava kotaca...Wink...)i ove godine sam prodao nje najviše..... Cheesy
Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to:  

Page created in 0.076 seconds with 21 queries.